Geweldige deals

 Koop een set, koop drie vrienden met een gemeenschappelijke link? Je krijgt dan je aankoopbedrag terug.

Uw aankoop terugkrijgen

 Iets leuks doen met vrienden? Koop uw aanbieding, 3 van uw vrienden kopen deze aanbieding ook via uw link (daarna krijgt u een aankoop) en krijgen uw aankoop terug. Zo geniet je samen van de beste zakelijke en sociale aanbiedingen bij jou in de buurt.

Leuke deals in Amsterdam?

Wat te doen in onze hoofdstad? Ontdek de leukste dingen om te doen in Amsterdam op deze pagina! Met het sociale aanbod kun je flinke korting krijgen op een breed scala aan tours en activiteiten. Geïnteresseerd in wat u kunt doen? We nemen je graag mee om de mogelijkheden van deze bruisende stad te ontdekken!

Je hoeft je echt niet te vervelen als je de hoofdstad bezoekt, er is zoveel te doen! De eerste aanrader die je niet mag missen, is kennismaken met het water in Amsterdam. In Sociaal Akkoord vind je verschillende cruises van verschillende dienstverleners. Zo kunt u de voor u meest aantrekkelijke cruise kiezen tegen de beste prijs! Daarnaast mag een bezoek aan het museum natuurlijk niet ontbreken bij een bezoek aan Amsterdam. Na een bezoek aan een van de vele musea van de stad, zult u versteld staan ​​en gegarandeerd met nieuwe kennis naar huis terugkeren! En dit is natuurlijk nog maar het begin van wat Amsterdam te bieden heeft. Fanatieke gamers gaan los in de speelhal, puzzelen in de escape rooms en liefhebbers van sociale sporten mogen bowlen of glowgolf niet missen. Of je nu op zoek bent naar hotel-, restaurant-, gezondheids-, gaming- of vakantiedeals, je zoektocht naar de beste deal begint op deze beoordelingspagina. Met een Sociaal Akkoord kun je deelnemen aan activiteiten in Amsterdam met tot wel 90% korting! Kies uit onze selectie van aanbiedingen:

pexels-chait-goli-2031706